Thursday, September 04, 2014

Candy Store Prophets - You’re A Teaser / The Time of Day (1966)



Πρόσφατα αποφάσισα να κάνω ένα back up αγοράζοντας επιτέλους μετά κόπων και βασάνων ένα δίσκο, για να βάλω μέσα τα τις μουσικές που έχω. Στο μεταξύ άκουγα κομματάκια από ένα ξεχασμένο αρχείο, οπότε έπεσα πάνω σε αυτό το γκρουπ.
Οι Candy Store Prophets είναι η συνέχεια ενός γκρουπ που λεγόταν Bassmen (υπήρχε άλλο ένα τότε με το ίδιο όνομα αλλά από την Αριζόνα). Οι συγκεκριμένοι πάντως δεν έχουν καμία σχέση με τους άλλους Candy Store Prophets των Boyce και Hart που έγραφαν και ηχογραφούσαν backing tracks στα πρώτα βήματα των Monkees
Οι Beatles μπορεί να ήταν αξεπέραστοι, έδωσαν όμως την ευκαιρία τότε σε μερικά παιδιά με μερικές συνθέσεις τους, ακόμα και να τους ξεπεράσουν. Έτσι πιστεύω και για το  «Youre A Teaser» όπου νομίζω είναι ένα από τα διαμάντια εκείνης της εποχής και το οποίο απορώ πως κανείς ως τώρα δεν το είχε ανεβάσει.   

Candy Store Prophets - You’re A Teaser (1966)


Candy Store Prophets


For info: http://www.thebassmen.com/

Candy Store Prophets:
Jamie Grant,
Charlie Feldman,
Mike Easter,
Tommy Johnson

Tracks:
Candy Store Prophets - You’re A Teaser
Candy Store Prophets - The Time of Day

3 comments:

zipper said...

You're a Teaser....nice Beatlesque record. Released in January 1967. It actually got a mention in the week ending February 4th 1967 edition of Billboard magazine under new releases.

Anonymous said...

Can you please re-post the lp Purple Overdose - Indigo please. I cannot find this great lp anywhere. Please

Bandersnatch said...

Reup Candy Store Prophets, please!