Thursday, March 02, 2017

Cutts Road - The Answer (1976)



Χαιρετώ τους αγαπητούς γνωστούς και άγνωστους φίλους του μπλογκ. Αιτία που ανεβάζω αυτό το δίσκο είναι το γεγονός, πρώτον ότι πρόκειται περί ενός πολύ αξιόλογου private press περιεχομένου μεταξύ acid και psych folk, το οποίο μάλλον μπορεί και να ενταχθεί στην κατηγορία των Christian


Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποιος-α που έχει ανεβάσει ένα κομμάτι του δίσκου στο τιουμπ, μας παραπέμπει να το αγοράσουμε διότι μάλλον το πουλάει (σε τσουχτερή τιμή). Ευκαιρία λοιπόν να δοθεί δωρεάν καθότι κάποιοι προφανώς δεν έχουν τα χρήματα να τα διαθέσουν για να το ακούσουν. Εντάξει, πειρατεία κάνουμε αλλά τουλάχιστον δεν βγάζουμε χρήματα. 

Cutts Road - At The Airport (1976)



Όσον αφορά πληροφορίες για τους Cutts Road, δεν υπάρχουν. Η μπάντα είναι κατά 99% από το Beverly, Massachusetts, ο δίσκος επεξεργάστηκε στη Βοστόνη και τυπώθηκε το 1976. Στο αρχείο που ανέβασα, περιλαμβάνονται οι στίχοι σε φωτό αλλά σε εξαιρετική ανάλυση, συνεπώς διαβάζονται με μεγάλη ευκολία.  Καλή ακρόαση σε όλους σας και εκτιμώ ότι θα σας αρέσει. Εις το επανειδείν.

This is a US private pressing acid folk/psych folk LP from Cutts Road out of Beverly, Massachusetts.

Personnel:
Duncan Wood – acoustic guitar, vocals
Byron (Barney) Johnson – acoustic guitar, vocals
Steve Cucchiaro – electric guitar
Woody Woodward – bass, back vocals




Download:

2 comments:

Anonymous said...

REQUEST ALBUM: Patric Calfee - Dayspring (1974)

rosbeliobones9223@gmail,com said...

Link Abandonado???