Sunday, June 25, 2017

John Phillips - John (1969)



Μετά από καιρό βρέθηκε χρόνος να ανεβάσω αυτό το αρχείο. Αν κάνετε μία βόλτα στο νετ θα παρατηρήσετε πως κάποιοι βγάζουν μεροκάματο από το Phillips (με την ευκαιρία να πω οτι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον άλλο Γιαννη Φιλιπς). Το δισκάκι είναι όντως πολύ σπάνιο και ακριβό (ένα χιλιαρικάκι βλέπω στο discogs). αλλά το βασικό είναι ότι είναι ποιοτικότατο. Εξαιρετική φολκ από αυτό το παλικάρι που αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα, τότε, με το καθεστώς στη Νότια Αφρική.

Κατεβάστε το….ανεπιφύλακτα και καλή ακρόαση σε όλους σας.

John Phillips - Peppermint Wind (1969)



7 comments:

Psych-Spaniolos said...

Η ιστορία λέει πως σε μηδεν χρονο μου κατεβασαν βιντεο και αρχειο. Στο youtube μαλιστα μου ηρθε ειδοποιηση για πνευματικα δικαιώματα του Φιλιπς. Δηλαδη τριχες κατσαρες.Απλα ενας ανωνυμος που εγραψε ενα σχολιο και του το αφαίρεσα σφαιρα θιχτηκε και με κάποιο τροπο εμφάνισε πνευματικά δικαιώματα (της τσέπης του) απο το πουθενα.Δισκος που ΔΕΝ ξανατυπωθηκε να μιλανε για πνευματικα δικαιώματα (τα οποια μέχρι ενός σημείου σεβομαι)δεν υπάρχουν. Αλλα το δισκάκι πουλιέται καπου στα 1500 και χαλαει η πιάτσα.

Psych-Spaniolos said...

Στο μεταξυ διαστημα εχουμε πλακωθει στα μειλ με το youtube οπου περαν των αλλων που ρωταω, ρωταω και το εξης εξαιρετικα απλο.
Για ποιο λογο δεν σβηνει τα βιντεο και των αλλων, ενας εκ των οποιων (ο τελευταιος) εχει το θρασος να ζηταει 20ρικα. Ισα ρε ξεφτιλες.
https://www.youtube.com/watch?v=uXxUVN1rcjE
https://www.youtube.com/watch?v=wglUKCD0XuA
https://www.youtube.com/watch?v=NuLJkBjzLFQ
Φυσικα μου απαντανε αλλα νταλλων.

wcpaeb said...

I had not heard of this record before thanks for sharing this really rare record

Anonymous said...

What happened to your blog?

Psych-Spaniolos said...

Soon begin again

AR.MICHAEL said...

υπάρχει σε flac? ευχαριστώ

x said...

Can you please re-up again..... not sure what is going on with zippy share....