Sunday, June 10, 2018

The Sound Of The Reign - Reigned Out (1968)


Αυτός είναι ο ορισμός του ακριβού δίσκου και όταν λέω ακριβός εννοώ πάρα πολύ ακριβός. Τα βιβλία λένε οτι είναι ζήτημα να υπάρχουν δέκα κόπιες της προκοπής σε όλο στο κόσμο. Αυτή λοιπόν η εξαιρετική σπανιότητα του Lp το έχει πετάξει στην αξία των 5.000 ντάλαρς και βάλε. Ναι τόσα έχει πολύ εύκολα. Είπα λοιπόν να το ανεβάσω για να πάρετε μία γεύση.


Η αξία ενός δίσκου δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο και την μουσική του ποιότητα. Δίσκοι που δεν αξίζουν ούτε για σερβίρισμα έχουν τρελά λεφτά. Θα σας πω τη γνώμη για το περιεχόμενό του. Το μουσικό περιεχόμενο αυτού του Lp είναι το garage μεν αλλά έχω ακούσει και καλύτερα,  για τα δικά μου βέβαια γούστα που ακούω αυτό το είδος πολλά χρόνια. Κακό δεν είναι οχι βέβαια αλλά η τιμή του σε κάνει να φαντάζεσαι άλλα. Καλύτερες στιγμές της μπάντας είναι νομίζω στα moody garage κομμάτια (Don't You Care) που παίζουν. Ξεχωριστή επίσης η διασκευή του Hey Joe.


Αυτό είναι ένα private press από την Μινεσότα, το οποίο όντως έχει καλή παραγωγή, με την μπάντα να παίζει σωστά και όμορφα. Εκτιμώ πάντως οτι η μπάντα έχει αδύνατα φωνητικά και αυτό χαλάει τη δουλειά. Όλα σχεδόν τα κομμάτια είναι διασκευές. Πρέπει πάντως να το κατεβάσετε και για την συλλογή σας (σας το εχω σε 320 ανάλυση) αλλά και για να το ακούσετε να πάρετε γεύση. Δε ξέρω αν υπάρχει στο νετ ή αν μπήκε ποτέ. Ευκαιρία λοιπόν.


Tracklist
A1     Loreli
A2     Feel A Whole Lot Better       
A3     I Wanna Do It    
A4     Too Many People
A5     You Keep Me Hanging On    
A6     Phoenix    
B1     Purple Haze       
B2     Hey Joe    
B3     Don't You Care   
B4     Mother-In-Law   
B5     Baby Let Me Bang Your Box


5 comments:

STATHIS said...

Σ'ευχαριστώ Spaniole!!!!! Πάνω απ'όλα είναι και το ΦΕΤΙΧ ότι έχεις ή ότι ακούς
κάτι σπάνιο !!!!! ΕΣΥ μας το δίνεις απλόχερα!!!!!

ΣΤΑΘΗΣ.

Joaquim Rodrigues said...

Hello, I am from the blog www.atituderocknroll.com.br and would like to participate in your blog list, if you agree, let me know that I add https://psychspaniolos.blogspot.com/ in my blog list.

Sorry for putting this message in the comments, because I did not find how to contact your blog.

Psych-Spaniolos said...

Done...thanks a lot

Joaquim Rodrigues said...

Thanks for the partnership I already adidionei the https://psychspaniolos.blogspot.com in my list of blogs

the trip said...

Όπως πάντα υπέροχα άλμπουμ φίλε μου καλέ ,καμμιά ελπίδα να αναστηθεί το link?