Tuesday, March 16, 2010

Orange Bicycle - Last Cloud Home/Tonight I'll Be Staying Here (1969)


Έφυγα από την Αθήνα υποτίθεται για να έχω πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Που τέτοια τύχη. Έχω προβληματιστεί με αυτή τη κατάσταση. Τρέχω μέρα νύχτα χωρίς νόημα ουσιαστικά. Χτες δεν ειχα μπαράκι, δεν υπήρξε ξενύχτι οποτε βρηκα χρόνο για το μπλογκ το οποιο δυστυχώς έχω παραμελήσει και λυπαμαι ιδιαιτερα διότι αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο στη ρουτίνα μου.
Και βέβαια σε μία προσπάθεια να πάρουμε πίσω από αυτά που μας κόψανε (δώρα επιδόματα και τα σχετικά) πιάσαμε δουλειά και σε δεύτερο μπαράκιιιιιιιιιι. Ρε που καταντήσαμε στα γεράματα να κάνουμε τους dj. Και μη χειρότερα.
Πάμε ξανά σε αυτό το γκρουπάκι από τη Βρετανία, για να ακούσουμε ένα από τα καλύτερα 45αρια του όταν έφυγε από την Columbia και πήγε στην Parlophone. Σε αυτή την περίοδο παράτησαν κάθε Αμερικάνικη επιρροή και αφιερώθηκαν καθαρά στην Βρετανική τους κουλτούρα.

Tracks:
Last Cloud Home
Tonight I'll Be Staying Here
http://sharebee.com/737e22d3

2 comments:

Αντισθένης58 said...

Γιώργο,η ανέμελη και "αγνή" ζωή της
ελληνικής επαρχίας είναι πλέον ένας μύθος στα μυαλά κάποιων αθεράπευτα ρομαντικών. Δυστυχώς η ελληνική επαρχία κατάφερε να συνδυάσει τα σκ... της μεγαλούπολης με τα δικά της εγγενή σκ... και να φτιάξει ένα εκτρωματικό κοκτέιλ. Αυτά στα λέει ένας επί 20ετία πλέον παθών πρωτευουσιάνος που μετώκισε στην επαρχία εμφορούμενος από ιδεοληψίες για μια πιο ανθρώπινη και αγνή ζωή.ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

Αντισθένης58 said...

Συμπληρωματικά στο προηγούμενο: Όλη η Ελλάδα είναι μια καρυωτακική Πρέβεζα της δεκετίας του '30.