Sunday, October 27, 2013

Resolution – Pretty Girl Why



Back in business

 Το σκεφτόμουν από καιρό να βάλω σε λειτουργία ξανά το blog. Οι γενικότερες ανατροπές στη ζωή μας (και την προσωπική ακόμα) ίσως και να το επιβάλλουν, δοθηκε ομως και το καταλληλο ερέθισμα οποτε back in business.

Δεν ξέρω πόσοι από τους παλιούς φίλους υπάρχουν εν ενεργεία και γυρνάμε ακόμα στα παλιά λημέρια, ελπίζω ωστόσο να υπάρχουν κάποιοι.

Η αγάπη για την μουσική δεν έσβησε ποτέ, καθώς όλο αυτό τον καιρό συνέχισα να ψάχνω και πιστέψτε με βρήκα πολλά και διάφορα, «γλειφιτζούρια» κατά μια άποψη, τα οποία εξακολουθώ να έχω το κακό χουι να τα χώνω αδιάκριτα σε μύτες χωρίς να ρωτώ. Μόνο που τώρα μου τη «λένε» άσχημα αλλά δεν πειράζει. Έχουν καλές προθέσεις.

Δεν ξέρω πόσες είναι οι φόρες που μια διασκευή μου αρέσει περισσότερο από το πρότυπο. Εδώ έχουμε μια τέτοια περίπτωση με τους Resolution, μάλλον από το Detroit να λένε κατά την άποψη μου πολύ καλύτερα το κομμάτι των Buffalo Springfield. Την ευθυνη για αυτή την ανακαλυψη ειχε πριν λιγα χρονια το Peach Fuzz Forest το οποιο δυστυχως σταματησε να βαζει αλλα διαμαντια πριν δυο χρονια. 

Καλως σας βρηκα....οσους βρηκα


Download Link

5 comments:

Ferruti said...

Welcome back!!!

Yes!!!!

The best blog and the best music!!!

Thanks for your return

Psych-Spaniolos said...

Thanks a lot Ferruti and welcome

Chocoreve said...

Glad to see you back dear friend !

Standin'AtTheCrossroads said...

εδώ τριγύρω όλοι ..και στη μέση οι βάρβαροι της λεηλασίας..
καλημέρα..
χαίρομαι που σε''βλέπω'' και πάλι ενεργό

Standin'AtTheCrossroads said...
This comment has been removed by the author.