Sunday, November 03, 2013

Now – Marcia / The Hands On My Clock Stand Still (1969)



Το ένα και μοναδικό 45αρι των Now  έχει σήμερα την τιμητική του στο blog. Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω πληροφορίες για αυτό το γκρουπ. Σκάλισα για την αινιγματική μορφή του παραγωγού διότι κατά την ταπεινή μου άποψη η παραγωγή είναι πλούσια. Θα περιμενε δηλαδη καποιος αυτό το γκρουπ να εχει συνεχεία. Εις ματην όμως όπως με τοσα αλλα.

Παραγωγος ηταν καποιος Tokenam Aw, με παραγωγη επισης στους The Playground, στους Promise τα σιγκλακια των οποιων εχω ακουσει μεν αλλα δεν μου «ειπαν» τιποτα δε. Ποιο πολλες σχετικα πληροφοριες υπαρχουν όταν πετυχε καποιο γκρουπ ονοματι Katch 22 (τους ειπε ότι ειχε κατι κονε σε δισκογραφηκη και οντως ειχε στην Fontana).

Ο τυπος αυτος μαλλον από Χαβαι μερια  ανηκε σε μια καλη οικογενεια που τοτε στην Αγγλια εμπορευόταν μια ανακουφιστική αλοιφή!!! (Tiger Balm). Περίεργα πραματα οπου τελως παντων αυτος ο τυπος γυρισε μετα στο νησι του να πουλαει αλοιφες….μπορει και για κάλλους. Μπλεχτηκε μουσικα παντως και με μια ταινία.

Για το γκρουπ ξερουμε οριακα τα ονοματα που αναγράφονται στο label και τιποτα άλλο. Εστω και ετσι οι Now προλαβαν και εβγαλαν ένα αριστουργημα βρετανικης ψυχαιδελιας, με βασιλιαδες  αλλά και την   μαγεία της Marcia.

Ακούστε το και αν θέλετε κατεβάστε το αν δεν το έχετε. 

Now – Marcia



 
Now 


45:
1 Marcia/The Hands On My Clock Stand Still (NEMS 56-4125) 1969-03-28 
An obscure one-off progressive/pop 45 of no particular merit.

Tracks:
1) Now – Marcia
2) Now – The Hands On My Clock Stand Still

Download Link

2 comments:

Unknown said...

Ειναι πολυ μεγαλη η χαρα για μενα να επιστρεφεις.Δεν γνωριζομαστε αλλα πολυ καιρο αναρωτιομουνα τι να χεις απογινει και γιατι την κοπανησες ετσι ξαφνικα.Επιτελους δινεις σημεια ζωης.Ειμαστε συνεπεις και σε περιμεναμε εδω.Αλλη φορα αν την κανεις,γραψε μας καμια λεξη.Καλως ηρθες Σπανιολε,θα ειμαστε εδω να μας μαθαινεις,και να μας ταξιδευεις.

Psych-Spaniolos said...

Καλε μου, αγνωστε φιλε, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Θα κανω οτι μπορω καλυτερο και ελπιζω να μην την ξανακοπανησω οπως πριν. Εχεις δικιο