Wednesday, June 24, 2009

Chocolate Watchband – The Ineer Mystique (1968)

Βάζεις το δίσκο στο πικ απ και η βελόνα δεν πάει στο παρακάτω κομμάτι με τίποτα. Δεν πάει κατά πρώτον διότι δεν χορταίνεις να ακούς αυτό το «Ταξίδι» και κατά δεύτερον διότι φοβάσαι πως ο δίσκος δεν θα έχει κάτι αντίστοιχο παρακάτω. Πάς όμως και ξαναγυρίζεις στο «Παρελθόν»….but that’s no reason, to go and living in the past.

1 Voyage of the Trieste
2 In the Past
3 Inner Mystique
4 I'm Not Like Everybody Else
5 Medication
6 Let's Go, Let's Go, Let's Go
7 It's All Over Now Baby Blue
8 I Ain't No Miracle Worker
Bonus Tracks
9 Don’t Need Your Lovin’
10 Sitting There Standing

No comments: