Sunday, June 15, 2014

The Outcasts - People/ You're Teaching Me (1966)





Οι υποχρεώσεις μου σε βαθμολογικό  κέντρο των Πανελληνίων εξετάσεων καθυστερούν την παρουσία μου εδώ και απολογούμαι αλλά προηγούνται τα παιδιά που κοπίασαν πολύ για αυτές τις ψυχοφθόρες εξετάσεις.

  
Πάμε όμως στο σημερινό post. Ακόμα μία περίπτωση ενός φωνητικού συνόλου αγνώστου όχι μόνο σε μας αλλά από ότι διαπίστωσα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με το όνομα The Outcasts υπήρξαν αρκετά γκρουπ (π.χ. από Σαν Αντόνιο, Οκλαχόμα, Λονγκ Άιλαντ, Σαν Ντιέγο, Γκρίνβιλντ κ.λ.π.) ωστόσο οι συγκεκριμένοι ήταν από την Αριζόνα. 

Όταν ψάχνεις στα τυφλά για τέτοιου είδους γκρουπ στο νετ και δεν υπάρχει το παραμικρό σου μένει τα εξής ένα. Ψάχνεις για ότι τυχών πληροφορία υπάρχει στο label. Εκεί διαβάζουμε ως συνθέτες τους J. Hutchinson και  R. Tyler και ως εταιρεία την Sola Records. Μάταιη και πάλι η αναζήτηση δεν οδηγεί πουθενά απολύτως.   


Το κομμάτι της πρώτης πλευράς υπήρχε ήδη στο youtube συνεπώς μπορούσε να ακουστεί. Δεν υπήρχε όμως η Β πλευρά που βρίσκω πολύ ωραιότερη. Ένα soft γκαραζάκι κομμάτι από αυτά που προσωπικά μου αρέσουν πολύ υπάρχει σε μία συλλογή (The Cat Came Back) που είχαν ανεβάσει εδώ κάποτε.

The Outcasts - You're Teaching Me  (1966)


The Outcasts

45:

1        People/ You're Teaching Me             (Sola12)                          1966
From Arizona, this Outcasts just managed one 45, People, which is a reasonable garage number. The Β side is a soft garage ballad with guitar and vocal duet.
Tracks:
The Outcasts - People
The Outcasts - You're Teaching Me

No comments: