Tuesday, April 29, 2008

Oxford Blue - Alice In Wonderland


Ίσως να κάνω λάθος και να έχω παρεξηγήσει μερικά πράγματα, εκτιμώ όμως πως θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να «κυκλοφορούμε» οτιδήποτε μουσικά καλό πέφτει στην αντίληψή μας και να το μοιραζόμαστε.

Κάπως έτσι σκαλίζοντας το blog με τα 45αρια του peach fuzz forest, έπεσε το μάτι σε αυτό το σιγκλάκι το οποίο ούτε κατά διάνοια βέβαια δεν είχα ποτέ ακούσει μου, έστω και ως όνομα. Κατέβασα το κομμάτι, το άκουσα 500 φορές, όπως άλλες 500 έψαξα να βρω κάποια πληροφορία για αυτό το γκρουπ. Μάταια όμως.

Βάζω αυτούσιο το αρχείο με το Mp3 όπως το έχει το συγκεκριμένο blog χωρίς την άδεια του. Κατεβάστε το και θα με θυμηθείτε.

The mp3 file is from peachfuzzforest.blogspot. It’s really a brilliant song, that’s why I repost it here (without his permission). This song is a must for every psych fan.

http://sharebee.com/2dd15e84

6 comments:

Anonymous said...

you have my permission :)

The full Tener/Hype/Bee Jay story will be coming soon to PeachFuzzForest, as told by label owner Eric Schabacker.

cool blog by the way

RP

Psych-Spaniolos said...

Thanks a lot pr.
Do you have any info about Oxford Blue?

psychedelic love said...

Χρόνια πολλά.Θα ήθελα να ζητήσω κάτι αλλά για κάποιο άλλο άλμπουμ που έχεις βάλει αλλά δεν ξέρω αν θα το δεις αν το βάλω στα αντίστοιχα comments.Γι'αυτό στο λέω εδώ, αν δεν πρέπει πες το μου ώστε άλλη φορά να το ξέρω.Θα ήθελα αν μπορείς να βάλεις και το οπισθόφυλλο του cd Rainbow - After the storm ή να μου πεις που μπορώ να το βρω.Ευχαριστώ

Psych-Spaniolos said...

Μερικες φορες ξεχνω να κοιτω τα comments οποτε βαζε το οπου σε βολευει να το βλεπω.
Δες παρακατω στο ποστ των Rainbow και σου εβαλα μια εικονιτσα

psychedelic love said...

Σε ευχαριστώ πολύ

Anonymous said...

Randy Bushee here...I can tell you a lot about Oxford Blue...tho I left in 1969. They went on quite a few years after that. sadly, Eddie and Gary have passd away. The horn players and Others are still around. I still play in bands these days in Central FL