Tuesday, March 11, 2008

Human Beinz – Live In Japan (1968)

Το γεγονός ότι το «Turn On Your Love Light» έμεινε για έξι βδομάδες νούμερο ένα στην Ιαπωνία, αλλά και το γεγονός ότι είχαν υπογραφεί κάποιες συμφωνίες, οδήγησε το γκρουπ στην μακρινή αυτή χώρα για συναυλίες. Ήδη υπήρχαν διαφωνίες ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος, που θα οδηγούσαν σε διάλυση.
Αυτή η διάλυση πήρε παράταση λόγω της Ιαπωνίας (θα είχαν νομικά προβλήματα αν δεν πήγαιναν) αλλά έγινε αμέσως μετά την επιστροφή τους. Στο live επιβεβαίωσαν ότι είχαν επηρεαστεί από την Βρετανική μουσική.


1 Hold On Baby
2 Foxey Lady
3 This Lonely Town
4 My Animal
5 Turn On Your Lovelight
6 Two Of A kind
7 The pied piper
8 My Generation
9 Gloria
10 Mr Soul
11 Boogie
12 I've Gotta Keep On Pushin'
13 Dance On Through
14 I'm All Right
15 Nobody But Me
16 The Times They Are A-Changing
17 Nobody But Me (diff. version)
18 Evil-Hearted You
19 Little Girl Of Mine (studio outtake)
20 I've Gotta Keep On Pushin' (studio outtake)


Anonymous said...

I was familiar with their two albums, bur I did not know of this "live in Japan".

Thank you very much for sharing,
Al the best,
Mick from Rio de Janeiro

Anonymous said...

Awesome album!
Thank you very much!