Tuesday, March 18, 2008

Principal Edwards Magic Theatre – Soundtrack (1969)

Λαός πολύς (14 άτομα) συμμετείχε σε αυτήν την ιδιόρρυθμη multi-media μπάντα που απαρτιζόταν βασικά από νέους του Exeter και ξεκίνησε την πορεία της το 1968. Μουσικοί, χορευτές, αφηγητές ποίησης, sound και light shows περιελάμβανε το προοδευτικό θεατρικό πρόγραμμα του γκρουπ που άντεξε μέχρι το 1972 με την αρχική του μορφή. Στην συνέχεια άλλαξαν το όνομα το 1972 σε Principal Edwards με δύο μόνο από τα αρχικά μέλη. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον γνωστό John Peel.

Personnel from left to right:

Monica Nettles - dancer and speaking voice
David Jones - writer and percussion
John Hill -dancer
Gillian Hadley - choreographer and writer
Root Cartwright - guitar, composer and arranger
Bindy Bourquin - violin, recorder, piano, organ
Eva Darlow - dancer
Lyn Edwards - percussion
Jeremy Ensor - bass guitar
Vivienne McAuliffe - lead vocal
Leslie Adey - lights
Harry Housman - stage and road manager and design
Martin Stellman - writer and lead vocal
Christopher Runciman - lights
Plus Susie, the dog without fear.

1. Enigmatic Insomniac Machine
2. Sacrifice Cartwright
3. Death of Don Quixote
4. Third Sonnet to Sunday Notes of Music
5. To a Broken Guitar
6. Pinky: A Mystery Cycle